torsdag 13. desember 2012

24. november. Bursdagsfeiring på Skogshorn

Værmeldinga for helga ser bra ut, og jeg ringer rundt for å høre om det finnes isforhold innen rimelig kjøreavstand fra Sogndal. Det er is i Romsdalen og langs E6 ved Dovre, men vi psyker til slutt på kjøringa. I stedet henger vi oss på tre andre klatrere, med hytte like ved Hemsedal. Et andre forsøk på ruta fra helga før, men denne gangen i noe som skal bli helt andre værforhold.Vi labber inn på truger, og klokka 08.00 racker vi opp under et snødekket Skogshorn. Sola skinner inn i veggen og vi klatrer i kortarma ull under skalljakka. Det er deilig å feire bursdag med skikkelig godværsklatring etter flere helger uten annet enn snøvær, vind og spindrift. Fortsettelsen ser du i videoen, som også tar for seg helga før.


Med en femmercamalot fikk jeg sikra cruxet, og vi toppa ruta. Kun fem meter over der jeg hadde snudd sist. Etter tidas mest fengende låt. kalte vi ruta Dama, drama, drømma og dramma. Se videoen og døm selv.

2 kommentarer:

  1. Living the dream mæææææn

    SvarSlett
  2. Fett fett fett! Den nye rusbrusen fra Kongsberg leverer varene fåsds. ..og varmer at lvngthdrm er adoptert inn i det daglige vokabularet odshjm.

    Olsendriver, avd Tbg

    SvarSlett